Σάββατο 5 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Συνενοχικός στρουθοκαμηλισμός

Την τακτική του στρουθοκαμηλισμού συνέχισε και χτες το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το θέμα ΛΑΦΚΑ και με αφορμή τη χτεσινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, για τον τρόπο καταβολής των παρακρατηθέντων στους συνταξιούχους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, χαρακτήρισε την ανακοίνωση του πρωθυπουργού «κίνηση πανικού» και την απέδωσε στην «πίεση της κοινωνίας, των συνταξιούχων και της αντιπολίτευσης».

Ο κ. Αθανασάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναξιοπιστία, παρέλειψε όμως να αναφερθεί στη συνενοχή του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως κυβέρνηση παρέτεινε όχι μία, αλλά δύο φορές την ισχύ του νόμου για τις κρατήσεις υπέρ του ΛΑΦΚΑ.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική του κόμματός του, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ήταν λάθος του ΠΑΣΟΚ το ότι δεν κατάργησε το νόμο για το ΛΑΦΚΑ, όπως είχε υποσχεθεί.

Τέλος, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δε θα ασκήσει αντιπολιτευτική τακτική στην κυβέρνηση σχετικά με τον τρόπο που θα καταβληθούν τα παρακρατηθέντα ποσά στους συνταξιούχους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ