Τρίτη 29 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ληστρική «φάμπρικα»

«Ωραία» φάμπρικα για να θησαυρίζουν έχουν ανακαλύψει οι λεγόμενοι ...«εναλλακτικοί πάροχοι», δηλαδή οι διάφορες ιδιωτικές εταιρίες που έχουν «φυτρώσει» τα τελευταία χρόνια στην «ελεύθερη» - ασύδοτη - τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Τι κάνουν; Σε πολλές περιπτώσεις, χρεώνουν ακόμα και τις αναπάντητες κλήσεις, ληστεύοντας έτσι και με τον τρόπο αυτό τους ανυποψίαστους, αλλά και τους υποψιασμένους και παρατηρητικούς συνδρομητές τους! Οταν, μάλιστα, η δεύτερη κατηγορία συνδρομητών ζητά εξηγήσεις για τη ληστρική χρέωση, η εύκολη και πάγια απάντηση των «εναλλακτικών» είναι ότι με την κλήση ενεργοποιήθηκε είτε φαξ, είτε τηλεφωνητής. Οταν πάλι καταρρίψεις τον ψευδή ισχυρισμό τους με αδιάσειστα στοιχεία, τότε σε παραπέμπουν στον ΟΤΕ, επιρρίπτοντας έτσι σ' αυτόν την ευθύνη για τη ληστρική χρέωση.

Πάντως, όποιος και να ευθύνεται γι' αυτήν τη ληστεία, το βέβαιο είναι ότι στις συνθήκες της ασύδοτης τηλεπικοινωνιακής αγοράς, όπου επικρατούν οι νόμοι της «ζούγκλας» των υπερκερδών, τα μόνιμα θύματα θα είναι οι απλοί συνδρομητές, τα συμφέροντα των οποίων σε καμιά περίπτωση δεν προστατεύονται από καμία «Αρχή» και ας ισχυρίζονται το αντίθετο η πρώην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που θέσπισε το νομοθετικό πλαίσιο για τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και η νυν κυβέρνηση της ΝΔ, που το εφαρμόζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ