Τρίτη 7 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ...

ΤΟ «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ»: «Δηλαδή τι πέρα από το αυτονόητο είπε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης; "Εγώ κρατάω στα θετικά την απόφαση για άρση της μονιμότητας στους νεοπροσληφθέντες του ΟΤΕ κάτι που πρέπει κατά τη γνώμη μου να επεκταθεί και στον υπόλοιπο ευρύτερο δημόσιο τομέα". Κάθε εχέφρων άνθρωπος, ΠΑΣΟΚος ή μη, το ίδιο δε λέει;» (ο Πάσχος Μανδραβέλης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Η ΡΕΒΑΝΣ: «Ο,τι εθεωρείτο "θατσερικό " το 90-93 σήμερα χαρακτηρίζεται "κεντρώο" (...) από τότε όλος σχεδόν ο κόσμος έγινε "δεξιός" και "θατσερικός" στην οικονομία. Ακόμη και το ΠΑΣΟΚ! Το κόμμα που διακήρυσσε "μόνο μία μετοχή στον ΟΤΕ και αυτή να ανήκει στο Δημόσιο" μετεξελίχθηκε» (ο Μανώλης Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ: «Είτε συμφωνεί κανείς είτε όχι το βέβαιο είναι ότι ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και νυν υπεύθυνος Εξωτερικών και Αμυνας στο ΠΑΣΟΚ κατάφερε να ταράξει τα νερά, με την πρότασή του, για άρση της μονιμότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το περίεργο και μάλλον ενθαρρυντικό για τον κ. Χρυσοχοΐδη είναι πως τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τοποθετήθηκαν μάλλον θετικά εκφράστηκαν» (το σχόλιο στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ: «Στα μέτωπα της οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων στα εργασιακά επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, που με αποφασιστικά βήματα προωθεί ευρύτατες αλλαγές στον δημόσιο τομέα και τις κρατικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα λαμβάνει μέτρα για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, την απελευθέρωση των μεταφορών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών και την περιστολή των δημοσίων δαπανών. Κι αν όλα αυτά ακούγονται ...πολλά, τότε μάλλον είναι λίγα μπροστά σε αυτά που ήδη αποφασίστηκαν κατά τη σαββατιάτικη συνάντηση του κ. Καραμανλή στο Μαξίμου με τους υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης» (το ρεπορτάζ στη «ΧΩΡΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ