Τρίτη 14 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Νάτος κι ο Χριστόδουλος!

Νάτος και ο Χριστόδουλος! Αργησε, αλλά δεν ελησμόνησε να κάνει μια νέα εμφάνιση. Με τον αφορισμό στο στόμα για τους μαθητές και με την αγιαστούρα στο χέρι για την κυβέρνηση!

Σε ό,τι αφορά στις μαθητικές κινητοποιήσεις, δεν πρωτοτύπησε καθόλου, όπως το συνηθίζει σε άλλες περιπτώσεις, ούτε προσέφυγε στις γνωστές κολακείες και μαλαγανιές προς τους νέους. Προτίμησε την προσφυγή στη... σιγουριά της κυβερνητικής προπαγάνδας περί «υποκινητών» και απεφάνθη, με τη σειρά του, ότι «κάποιοι μεγάλοι θέλουν να ποδηγετήσουν τα παιδιά»! Και, για να είναι μέσα στο σκανδαλοθηρικό κλίμα των ημερών, πρόσθεσε, δήθεν με νόημα, ότι «δεν υπάρχει αποπλάνηση μόνο στη σεξουαλική σφαίρα, αλλά και στην πνευματική»... Ταυτόχρονα, αφήνοντας -προφανώς μέχρι νεωτέρας- στην άκρη τα δάκρυα για τις «αλησμόνητες πατρίδες» και τα άσματα της «Κόκκινης Μηλιάς», εγκωμίασε,... εκσυγχρονιστικά, τα κυβερνητικά... κατορθώματα στο Ελσίνκι, που -όπως είπε- μας κάνουν «να αισθανόμαστε την ελπίδα να αυξάνεται»!

Παρ' ό,τι στερούμενος ακόμα και φαντασίας στην προκειμένη περίπτωση, ο κ. Χριστόδουλος, απέδειξε ότι κάτι ξέρει από «ποδηγέτηση» της κοινής γνώμης, σε βαθμό «αποπλάνησης»... Μόνο που το επιχειρεί τόσο χονδροειδέστατα, που δεν μπορεί να «ακουμπήσει» ούτε τα παιδιά. Τα παιδιά, που «τα πάει» μόνο όσο δεν ενοχλούν τα «ιερά και τα όσια» της απάθειας, της αποχαύνωσης και της υποταγής και ας κρεμάνε τότε όσα σκουλαρίκια θέλουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ