Τρίτη 14 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί Δικαιοσύνης

ΕΠΙΔΕΙΞΗ λειτουργίας της Δικαιοσύνης χτες από τον υπουργό Δικαιοσύνης Ευάγγελο Γιαννόπουλο, στη δίκη που είχε με τον Κατριβάνο για την αντιστασιακή του δράση, την οποία ως γνωστόν συνηθίζει να επικαλείται για οτιδήποτε και οπουδήποτε.

Εκανε το δικαστήριο θεατρικό πατάρι και έδωσε τη γνωστή του παράσταση στο ρόλο του... θιγμένου αντιστασιακού. Την ειλικρινή θλίψη μας εκφράζουμε προς τον δυστυχή δικαστή, που ήταν υποχρεωμένος να τον ανεχτεί.

Δεν είναι να απορεί κανείς φυσικά, που ένας τέτοιος άνθρωπος πήρε και την απόφαση για τις συλλήψεις των μαθητών και μετά δήλωσε και περήφανος γι' αυτήν. Ας τον χαίρεται ο πρωθυπουργός.

Μην αμφιβάλλετε ότι ο Ευάγγελος το βγάζει το μεροκάματο ως μέλος της κυβέρνησης. Μπορεί να κάνει τα δικά του και να κινείται από τα όρια της γραφικότητας μέχρι τη γελοιότητα κατά καιρούς, πλην όμως στα «κρίσιμα θέματα» είναι αποφασιστικός και κάνει ό,τι του ζητήσουν.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ αισθανόμαστ, άραγε, και τυχεροί που τελοσπάντων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποφάσισε να φτιάξει τα ήθη και τον πολιτισμό της κοινωνίας μας, αλλά και τα ήθη της δημοσιογραφίας;

Τι να πούμε, οι υπεύθυνοι των δελτίων ειδήσεων που αφιερώνουν στο θέμα της διαμάχης του με τον Κορκολή ώρες επί ωρών κάτι θα ξέρουν επ' αυτού. Προφανώς, θα μας κάνει καλό να ακούμε όλα τα σχετικά και δεν το ξέρουμε.

Οσο για τα «κοινωνικά ήθη», αυτά είναι πάντα ένα αναλώσιμο είδος προς εκμετάλλευση και θα φανούν χρήσιμα στη σόου-μπίζνες για μια ακόμα φορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ