Τρίτη 14 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπαράζ - προεκλογικών - διορισμών

Προκήρυξη για την πλήρωση 1.300 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης των Φυλακών δημοσιοποίησε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Οι θέσεις αφορούν τους απόφοιτους Λυκείου και έχουν ως απαραίτητο τυπικό προσόν τον απολυτήριο τίτλο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή ισότιμης σχολικής μονάδας του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων άρχισε στις 10 Δεκέμβρη και θα λήξει στις 3 Γενάρη του 2000. Η αίτηση, μαζί με τα δικαιολογητικά, θα πρέπει να υποβληθούν στο αστυνομικό τμήμα (!) του τόπου κατοικίας του αιτούντος. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν μόνο μία αίτηση για θέσεις ενός μόνο κλάδου μέσα σε προθεσμία 25 ημερών από την τελευταία δημοσίευση στον ημερήσιο Τύπο.

Επίσης, το υπουργείο Δικαιοσύνης και το υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης προκηρύσσουν διαγωνισμό για την πλήρωση 108 θέσεων μόνιμου προσωπικού, όλων των κατηγοριών, για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελαιώνα Θηβών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ή ταχυδρομήσουν αίτηση μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 15 ημερών (από 10 Δεκέμβρη μέχρι 24 Δεκέμβρη 1999) στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ακόμα, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκήρυξε διαγωνισμό για την πλήρωση 53 θέσεων για τις ανάγκες ασφάλειας και φρούρησης εγκαταστάσεων και χώρων στο Νομό Αττικής για την Εμπορική Τράπεζα (30 θέσεις), τη Γενική Τράπεζα (20 θέσεις) και τα ΕΛΤΑ (3 θέσεις). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 25 Νοέμβρη μέχρι 22 Δεκέμβρη.

Η «Ολυμπιακή Αεροπορία» προκηρύσσει διαγωνισμό για 280 θέσεις δόκιμου ιπτάμενου προσωπικού θαλάμου Επιβατών και οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν στο χρονικό διάστημα από 6 Δεκέμβρη μέχρι 27 Δεκέμβρη.

Το υπουργείο Αμυνας προκηρύσσει 650 θέσεις Εθελοντών Πενταετούς Υπηρεσίας (ΕΠΥ) για το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και 750 Θέσεις ΕΠΥ για την Πολεμική Αεροπορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ