Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φταίει ο... Χατζηπετρής!

Δύσκολα μπορούν να αποκρυβούν πλέον οι τεράστιες ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την τριτοκοσμική κατάσταση την οποία βιώνουν οι κάτοικοι της χώρας μας όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Φτάσαμε, στην κυριολεξία, οι κάτοικοι της Αττικής να κινδυνεύουν να μείνουν με τα σκουπίδια έξω από την πόρτα τους. Φτάσαμε η ΕΕ να μας κυνηγά - για δικούς της βέβαια λόγους και προφανώς για να εδραιωθεί η ιδιωτικοποίηση στον τομέα και η καρκινογόνα καύση που προωθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα - και να μας απειλεί με νέα πρόστιμα δισεκατομμυρίων για τον Κουρουπητό και για τις 1.500 ανεξέλεγκτες χωματερές.

Κι, όμως, οι υπεύθυνοι, αντί να σιωπήσουν, προσπαθούν με ανακοινώσεις να «θολώσουν τα νερά» και να ρίξουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον - ακόμη και οι υπουργοί της κυβέρνησης μεταξύ τους! Ετσι ο τομέας Οικονομίας - ΥΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τους συναδέλφους του υπουργούς Οικονομίας, που δε δίνει λεφτά και Εσωτερικών, που δεν επεμβαίνει στους νομάρχες και δημάρχους...

Ετσι όπως πάνε, σε λίγο θα μας πουν ότι φταίει ο... Χατζηπετρής, του γνωστού τραγουδιού!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ