Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ καλεί στη σύσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη, στις 10 π.μ., με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Η σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ, στην πλατεία Κοραή.
  • Η Κομματική Οργάνωση Γούβας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, αύριο Παρασκευή, στις 10μ.μ., στο κέντρο «Αρμενάκι» (γωνία Πειραιώς και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος).
  • Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Αρτέμιδος Λούτσας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, αύριο Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Μιτεράν».
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί δύο συγκεντρώσεις, στις 17 και 18/12, με θέμα: «Το ΚΚΕ συζητά μαζί σας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις». Ομιλητής θα είναι ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής.
  • Η Κομματική Οργάνωση Αγρινίου του ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ σε εκδήλωση - συνεστίαση που διοργανώνει το Σάββατο, 18/12, στις 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο. Η συνεστίαση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Οικονομικής και Πολιτικής Εξόρμησης και προς τιμήν των 81 χρόνων του ΚΚΕ. Θα υπάρχει λαϊκή ορχήστρα και κρασί δωρεάν.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη το Σάββατο, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Χειμάρας και Αϊδινίου, με θέμα την εκλογική διακήρυξη του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η συνοικιακή ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση στις 19/12, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης. Η συνεστίαση θα αρχίσει στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», Γεν. Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Φιλοπάππου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 9247.263.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ πραγματοποιούν τη Δευτέρα, 20/12, σε αίθουσα του δημαρχείου, στις 7 μ.μ., σύσκεψη με θέμα την εκλογική διακήρυξη του Κόμματος.
  • Επίσης, τη Δευτέρα, οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, Ανακρέοντος 60, στις 7 μ.μ..
Στη Θεσσαλονίκη

Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην οδό Παπαναστασίου και στη συνέχεια σε εργοτάξια κατασκευών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, θα περιοδεύσει σήμερα Πέμπτη κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, στα πλαίσια των περιοδειών της για την ενημέρωση των εργαζομένων για τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος ενόψει και των εκλογών. Αύριο, Παρασκευή, περιοδείες θα γίνουν στους ΟΤΑ Πολίχνης και Ευόσμου, καθώς και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ