Τετάρτη 18 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Ρέιβ πάρτι" με ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου κατέθεταν ως αργά το απόγευμα, οδηγήθηκαν οι εννέα νεαροί που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Χαλκίδας, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής στα Σκορπονέρια Χαλκίδας, γιατί σε υπαίθριο χώρο, διοργάνωσαν "ρέιβ πάρτι" και είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και άλλες απαγορευμένες ουσίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, οι πέντε απ' αυτούς, οι Νικ. Ροδίτης του Παν, 30 χρόνων, κάτοικος Χαλκίδας, Παύλος Σπυρόπουλος του Ι., 24 χρόνων κάτοικος Αθηνών, Ηλίας Φρυγανάς του Αντ., 23 χρόνων κάτοικος Χαλκίδας, Σοφία Τουλούμη του Σοφοκλή, 31 χρόνων κάτοικος Α. Πατησίων Αττικής και Μαρία - Αγγελική Ζανέτου του Θεόκτιστου, 23 χρόνων, κάτοικος Αθηνών, φέρονται σαν διοργανωτές του "πάρτι".

Σε έρευνα της Ασφάλειας βρέθηκαν στην κατοχή του Π. Σπυρόπουλου, δύο σύριγγες ινσουλίνης χρησιμοποιημένες με υπολείμματα ηρωίνης, ένα μικρό κουταλάκι και ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ηρωίνη, σύνεργα με τα οποία είχε κάνει χρήση ηρωίνης λίγο νωρίτερα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας συνελήφθησαν, μετά από σωματική έρευνα, ο 20χρονος Κ. Μ. του Αθανασίου και ο 19χρονος Μ. Α. του Γεωργίου, κάτοικοι Αγίας Παρασκευής Αττικής, ο 21χρονος Τ. Γ. του Θεόφιλου και ο συνομήλικός του Φ. Δ. του Σταύρου, κάτοικοι Χαλκίδας. Οι παραπάνω είχαν στην κατοχή τους ένα χαρτί LSD, μισό δισκίο "Εκσταση", γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αντίστοιχα ο καθένας. Κατασχέθηκε επίσης μεγάλος αριθμός εισιτηρίων με αντίτιμο 2.000 δρχ. το καθένα και ένα διαφημιστικό SPOT με ημερομηνία διοργάνωσης και τόπο διενέργειας του πάρτι.

Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, αλλά στους Ν. Ροδίτη και Π. Σπυρόπουλο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Γ. Π.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ