Τετάρτη 18 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απεργούν και σήμερα οι ταχυδρόμοι

Για όγδοη ημέρα απεργούν σήμερα - στο διάστημα των τελευταίων βδομάδων - οι ταχυδρόμοι της Αθήνας, για να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το δημόσιο ταχυδρομείο. Ομως, παρά την πολυήμερη κινητοποίηση και τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ "ούτε φωνή ούτε ακρόαση...".

Οι ταχυδρόμοι συνεχίζουν τον αγώνα, και επιμένουν ότι υπάρχουν λύσεις στα λειτουργικά προβλήματα των ΕΛΤΑ, αρκεί να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά τους. Αρκεί να αναγνωριστεί και σε αυτούς το δικαίωμα της καλοκαιρινής άδειας, η στελέχωση των τομέων της διανομής, η αποτίμηση της υπερεργασίας κατά τη διάρκεια των εορτών και των εκλογών, η αναθεώρηση των ποινών όλων των ταχυδρόμων που έχουν τιμωρηθεί άδικα, η αναγνώριση της διανομής, ως βαριάς ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας, η καθολική τήρηση του ωραρίου, η κάλυψη του οργανογράμματος στις νέες υπηρεσίες κλπ.

Σήμερα οι απεργοί ταχυδρόμοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία της Διοίκησης των ΕΛΤΑ και θα επιδιώξουν συνάντηση μαζί της. Τέλος, προειδοποιούν πως αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στα αιτήματα που διεκδικούν, ο μόνος δρόμος που τους απομένει είναι ο δρόμος του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ