Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αξιοι βαστάζοι

Ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι λειτούργησαν για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Ν. Λιόλιος και ο αντιπρόεδρος Κ. Μαρκούλης.

Αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη και την ΑΓΡΟΤΙΚΑ, υπεραμύνθηκαν της κυβερνητικής πολιτικής και ως μόνη διέξοδο στα αδιέξοδα που στήνει η ΕΕ και η νέα ΚΑΠ, παρουσίασαν την εφαρμογή της πολιτικής για την απόκτηση γης, τη μετατροπή των Συνεταιριστικών Οργανώσεων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις σύγχρονου χαρακτήρα, την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΕ (καρύδια και μύγδαλα), το Μητρώο και την επαγγελματική κατάρτιση των αγροτών για να έχουν και δίπλωμα. Διπλωματούχοι άκληροι δηλαδή.

Κουβέντα δεν είπαν οι κυβερνητικοί βαστάζοι για τις ποσοστώσεις, που αποκλείουν τους νέους αγρότες από την καλλιέργεια, για τη ρύθμιση των χρεών που πνίγουν τους αγρότες, για τις εξευτελιστικές τιμές και την ανάγκη μείωσης του κόστους παραγωγής.

Τόσο κυβερνητικοί παρουσιάστηκαν οι ξεπουλημένοι της ηγεσίας της ΠΑΣΕΓΕΣ, που ούτε καν για το πρωτοφανές όργιο τρομοκρατίας της κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν. Αξιοι βαστάζοι της κυβέρνησης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ