Σάββατο 1 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζημιές στο οδικό δίκτυο του Πηλίου

Σημαντικές ζημιές υπέστη το εθνικό οδικό δίκτυο του Πηλίου, μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις. Σε πολλά σημεία έγιναν καθιζήσεις, ενώ κατεστραμμένη είναι η εσωτερική οδοποιία των κοινοτήτων και σε πολλές περιοχές έχουν υποστεί ζημιές τα δίκτυα ύδρευσης.

Το θέμα έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και Αχ. Κανταρτζής,οι οποίοι ερωτούν τους αρμόδιους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών ποια μέτρα θα παρθούν για την άμεση αποκατάσταση και την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των κοινοτήτων που έχουν υποστεί ζημιές.

Συγκεκριμένα, στην Κοινότητα Ανηλίου και Κισσού έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές οι αγροτικοί δρόμοι και το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης, στην Κοινότητα Τσαγαράδας έγιναν κατολισθήσεις και καταπτώσεις σε πολλά σημεία, τα οποία παλιότερα είχαν επισημανθεί, στην Κοινότητα Μουρεσίου έχουν καταστραφεί κεντρικοί δρόμοι, ενώ η παραλία της κοινότητας έχει μπαζωθεί με φερτά υλικά και χώματα. Στην Κοινότητα Μακρυρράχης υπέστησαν ολική καταστροφή όλοι οι αγροτικοί και κοινοτικοί δρόμοι και το μεγαλύτερο μέρος των αρδευτικών αυλακιών, ενώ στην Κοινότητα Πουρίου ο επαρχιακός δρόμος Ζαγοράς - Πουρίου έπαθε μεγάλες ζημιές εξαιτίας έλλειψης της αναγκαίας τάφρου και καθαρισμού της σε όποια σημεία υπάρχει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ