Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διευρύνεται η συμπαράσταση

Διευρύνονται τα ψηφίσματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι συνεχίζουν καθημερινά να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Το ΚΣ της ΕΣΕΕ με ψήφισμά του τονίζει ότι οι καθηγητές με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους δίνουν το καλύτερο μάθημα, το μάθημα του αγώνα. Επίσης, εκφράζει και τη διάθεση όλων των σπουδαστών για κοινή συμπόρευση με όλους τους φορείς για τη δημιουργία του μετώπου παιδείας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω σε συνεδρίασή του ομόφωνα εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο συμπαρίσταται στον αγώνα των εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι τα προβλήματα στο χώρο της παιδείας είναι εθνική υπόθεση και δε λύνονται μόνο μέσα από σταθεροποιητικά προγράμματα λιτότητας.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περάματος σε συνεδρίασή του εξέδωσε ομόφωνα ψήφισμα, όπου και δηλώνει αλληλέγγυο με τους προγραμματισμένους αγώνες των εκπαιδευτικών, αναγνωρίζει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των καθηγητών, τις δυσκολίες άσκησης του λειτουργήματος τους και υιοθετεί την ιστορική διεκδίκηση του 15% του προϋπολογισμού για την παιδεία.

Το ΔΣ της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή του στον αγώνα, που έρχεται σε αντίθεση με τις επιλογές της ΕΕ και της κυβέρνησης, αγώνας για παιδεία με δημόσιο χαρακτήρα και για καλύτερο επίπεδο σπουδών για τους μαθητές.

Παράλληλα, τη συμπαράστασή τους εκφράζουν και τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ Αγ. Παρασκευής και Αιγάλεω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ