Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ετοιμάζονται στη Δυτική Ελλάδα

Μαχητική συγκέντρωση με δεκάδες τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα πραγματοποίησαν, χτες το πρωί, οι αγρότες των Ιωαννίνων στο Ροδοτόπι,με πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Οι αγρότες που συγκεντρώθηκαν εκεί, παρά το κλίμα τρομοκρατίας, εκβιασμών και ρουσφετολογίας που καλλιεργήθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον τοπικό κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, από το Ροδοτόπι πορεύτηκαν με τα αγροτικά τους προς το δρόμο Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, τον οποίο απέκλεισαν για λίγο, για να αποσυρθούν κατόπιν. Να σημειωθεί ότι οι αγρότες βρήκαν μπροστά τους παραταγμένες αρκετές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν προτρέξει για να εμποδίσουν τους αγρότες να κλείσουν το δρόμο.

Στην Πρέβεζα οι αγρότες της περιοχής, με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ωρωπό. Το συλλαλητήριο μετά από αρκετές ώρες διαλύθηκε, αφού, πρώτα, αποφασίστηκε οι αγρότες να επανέλθουν σήμερα με νέα συγκέντρωση στην Πρέβεζα.

Κινητοποίηση έκαναν και οι αγρότες του Αγρινίου.Αρκετοί αγρότες με αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στη θέση Χαλαζιά έξω από το Μεσολόγγι, ενώ και σε άλλα χωριά, όπως στην Κατοχή κ. α., πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις και συσκέψεις δεκάδων αγροτών. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν συντονισμένα και θα κλιμακωθούν στην πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ