Σάββατο 8 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εναν από τους πιο σημαντικούς φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα μας, το Κέντρο Βρεφών "ΜΗΤΕΡΑ", επισκέφθηκε χτες η Αλέκα Παπαρήγα,ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος. Ενα Κέντρο που προσφέρει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε παιδιά, αλλά και γονείς που βρίσκονται σε ειδικές ψυχοκοινωνικές συνθήκες. Η επίσκεψη αυτή, που έγινε και με την ευκαιρία της 8ης του Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας, ήταν μια ένδειξη τιμής για την προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κέντρο και πρωταρχικά το έμψυχο δυναμικό του.

Η Αλέκα Παπαρήγα είχε πρώτα συνάντηση με τη διοίκηση του Κέντρου, όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Στη συζήτηση αναδείχτηκε το κυρίαρχο πρόβλημα που είναι η καταβολή άμεσα από τη νομαρχία, από όπου και χρηματοδοτείται το Κέντρο, των κονδυλίων που είναι δεσμευμένα για τη μισθοδοσία των εργαζομένων και τις λειτουργικές ανάγκες του.

Ακολούθησε επίσκεψη στα διάφορα περίπτερα του Κέντρου και στους χώρους που φιλοξενούνται τα παιδιά και μια θερμή και άμεση επαφή της Αλέκας Παπαρήγα με τους εργαζόμενους που κάνουν κάθε μέρα "κατάθεση ψυχής", προκειμένου να διαμορφώσουν αυτούς τους τόσο ζεστούς χώρους και να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες φροντίδας και θαλπωρής για τα παιδιά αυτά που είχαν την ατυχία να μην έχουν τη ζεστασιά της δίκης τους οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ