Σάββατο 8 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΧΙ στην ώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Την "έντονη ανησυχία" της για την πρόθεση της κυβέρνησης να επιφέρει αλλαγές στο υφιστάμενο χειμερινό - θερινό ωράριο, εκφράζει η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Νομαρχίας Αθήνας.

Σε συνεδρίαση της ΟΚΕ επισημάνθηκε ότι το ενδεχόμενο ταύτισης της υφιστάμενης επί 15ετία χειμερινής - θερινής ώρας της χώρας μας με την ώρα των χωρών της Δυτικής Ευρώπης είναι αντίθετο με το γεωγραφικό μήκος της Ελλάδας, τις κλιματολογικές συνθήκες και το ρυθμό ζωής των πολιτών.

Η ΟΚΕ της Νομαρχίας ζητά από την κυβέρνηση "να μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα, λαμβάνοντας υπόψη την εξοικονόμηση ενέργειας, την εξυπηρέτηση περιορισμένης αντίληψης σκοπιμοτήτων και την κοινωνική αντίδραση και συμπεριφορά του ελληνικού λαού, που έχει προσαρμόσει τον τρόπο ζωής του στα ισχύοντα μέχρι σήμερα".

  • Η Νομαρχία Αθήνας κάνει γνωστό πως λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν, τα επιδόματα Πρόνοιας δε θα καταβληθούν την Τρίτη 11 Μάρτη. Η καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους, θα γίνει την Παρασκευή 14 Μάρτη από τα ΕΛΤΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ