Τρίτη 20 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κομιστής της κυβερνητικής πολιτικής

Ανακοίνωση της ΝΕ Αχα'ϊας του ΚΚΕ

"Σε κάθε κρίσιμη καμπή για τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΤΑ) και τα λαϊκά προβλήματα, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έβρισκε ένθερμο υποστηρικτή της πολιτικής της το Συνασπισμό", σημειώνει χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΝ, Ν. Κωνσταντόπουλου, στην Πάτρα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας του ΚΚΕ. Συμπληρώνει, πως με βάση τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου για την εκδήλωση του ΣΥΝ για την ΤΑ στην Πάτρα, ο ΣΥΝ και ο αρχηγός του εκπλήρωσαν άψογα το ρόλο του κομιστή της κυβερνητικής πολιτικής.

Ρόλο που διατέλεσε και στις προηγούμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, με τη στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, και τώρα με τη στήριξη του νόμου για τις αναγκαστικές συνενώσεις και το λεγόμενο "κοινωνικό διάλογο". "Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Πάτρας για να γίνει η εκδήλωση του ΣΥΝ, σημειώνεται στην ανακοίνωση. Είναι ένας νομός που έχει χτυπηθεί βάναυσα από την πολιτική της κυβέρνησης - καταστροφή της παραγωγικής βάσης, μαζική ανεργία κλπ. Τώρα που οι κοινότητες της Αχαϊας αντιδρούν ενάντια στα σχέδια της αναγκαστικής συνένωσης, έρχεται ο κ. Κωνσταντόπουλος να βοηθήσει την κυβέρνηση να υλοποιήσει την πολιτική της, να προωθήσει το αντιλαϊκό σενάριο της Κεντροαριστεράς".

Τέλος, η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ, στην ανακοίνωσή της, σημειώνει πως οι κοινότητες του νομού πρέπει μαζικά να αντιταχθούν στην υλοποίηση του σχεδίου "Ιωάννης Καποδίστριας", μέσα από το συντονισμό τους σε νομαρχιακό αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο. "Για να αναδειχτεί η ΤΑ, μέσα από τη δημοκρατική της αναβάθμιση, σε βασικό παράγοντα μιας αντιμονοπωλιακής ανάπτυξης, στήριξης των λαϊκών αγώνων για ριζικές αλλαγές προς όφελος του λαού και των εργαζομένων", καταλήγει η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ