Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απ' άκρη σ' άκρη

Αποκλεισμένο είναι από χτες το πρωί το Αεροδρόμιο Μακεδονίας. Οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μετά το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια και την αερογέφυρα της Θέρμης, χτες, απέκλεισαν και όλες τις παρακαμπτήριες οδούς για αεροδρόμιο και Χαλκιδική, εκτός από μία, που κατάφερε να κρατήσει ανοιχτή με νύχια και με δόντια η Αστυνομία. Ενισχύονται τα μπλόκα στην ΕΟ Αθηνών - Θεσ/νίκης γέφυρα των Μαλγάρων μετά τα διόδια, στη Χαλκηδόνα και το Λουδία.

Στον Εβρο

Στον Εβρο κλειστά παραμένουν για τέταρτη μέρα τα σύνορα για Βουλγαρία και Τουρκία. Μπλόκα υπάρχουν: Στο Διδυμότειχο, στους μεθοριακούς σταθμούς Ορμενίου και Καστανιών, στη διασταύρωση Αισύμης, στη Γέφυρα Μαϊστρου, και το Αρδάνιο.

Στη Ροδόπη

Για τρίτη μέρα παραμένει αποκλεισμένος στις δυτικές εισόδους του ο Νομός Ροδόπης. Τα μπλόκα των αγροτών στη Γέφυρα Πολύανθου (18ο χιλ. ΕΟ Κομοτηνής - Ξάνθης μέσω Ιάσμου) και στη διασταύρωση Φαναρίου (27ο χιλ. ΕΟ Κομοτηνής - Ξάνθης μέσω Πόρτο Λάγους) καθημερινά ενισχύονται.

Στις Σέρρες

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στη γέφυρα του Στρυμόνα, στη γέφυρα Πετριτσίου και στη διασταύρωση Ν. Σουλίου. Εκλεισε δηλαδή κάθε σημείο του εθνικού οδικού δικτύου προς το τελωνείο του Προμαχώνα, την Καβάλα και τη Δράμα.

Στην Ημαθία

Στο Νομό Ημαθίας υπάρχουν μπλόκα στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης έξω από το χωριό Κυψέλη. Στην ΠΕΟ Θεσ/νίκης - Βέροιας στο χωριό Βρυσάκι, στα Καβάσιλα και στην Τάφρο 66. Στη Νέα ΕΟ Θεσσαλονίκης - Βέροιας στο Κλειδί, στην είσοδο του Μακροχωρίου, στον κόμβο Κουλούρας και στο 32ο χιλ. Επίσης στην ΕΟ Βέροιας - Νάουσας - Εδεσσας στη γέφυρα των Σφαγείων, στη διασταύρωση των Μονόσπιτων, στο 1ο χιλ. και στο 12ο χιλ.

Στην Πέλλα

Στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Εδεσσας - Φλώρινας στο ύψος των Γιαννιτσών, στο χωριό Νέα Πέλλα, στα σφαγεία των Γιαννιτσών και στο Λουδία.

Στην Πιερία

Η ΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης παραμένει κλειστή από τα μπλόκα των αγροτών σε δύο σημεία. Στο 429ο χιλ. στην περιοχή Βαρυκό και στο 469ο χιλ. στη γέφυρα Αιγινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ