Σάββατο 7 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ας ξαναπεράσει από τα μπλόκα...

Το πράγμα έχει καταντήσει γελοίο. Φαίνεται, όμως, ότι η ηγεσία του ΣΥΝ έχει πάρει τέτοια φόρα στην προσπάθειά της να διαδραματίσει ...εθνικό ρόλο, ώστε έχουν πάψει να έχουν (αν είχαν ποτέ) συναίσθηση του γελοίου.

Ετσι, στη χτεσινή συζήτηση στη Βουλή, για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο Ν. Κωνσταντόπουλος είπε: "Το ξέρετε, κύριε πρωθυπουργέ, ότι υπάρχει θεσμοθετημένο Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής; Γιατί δεν το συγκαλέσατε κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων; Γιατί δεν το ενεργοποιήσατε;".

Εχουμε, λοιπόν, και λέμε: Μετά το γνωστό αίτημα του ΣΥΝ να δημιουργηθεί Εθνικό Συμβούλιο για την εξωτερική πολιτική. Μετά την κουραστικά επαναλαμβανόμενη θέση του να συγκληθεί σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων για τα εθνικά θέματα. Μετά την άλλη ...ρηξικέλευθη τοποθέτηση του ΣΥΝ να γίνει Συμβούλιο (πάλι Εθνικό εννοείται) για την παιδεία. Μετά απ' όλ' αυτά, τα ...μεγάλης πνοής και άκρως ...φιλολαϊκά, ήρθε η επανάληψη και της θέσης για Εθνικό Συμβούλιο για τα αγροτικά!!!

Από αυτό πάσχουν οι αγρότες... Υποφέρουν όχι εξαιτίας του Μάαστριχτ (που ψήφισε και ο ΣΥΝ) και των κυβερνητικών πολιτικών, αλλά από το γεγονός ότι δεν ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Συμβούλιο!!!

Από αυτή την έλλειψη πάσχουν οι αγρότες. Να το γνωρίζουν άραγε;

Δεν ξέρουμε τι είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος στους αγρότες, όταν τους επισκέφτηκε προ ημερών. Αν, όμως, παράλειψε την αναφορά του σ' αυτό το Εθνικό Συμβούλιο, καλό είναι να ξαναπεράσει από τα μπλόκα του αγώνα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ