Πέμπτη 15 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
πινέζα ένθετη στο Απόφαση "Κατάπτυστη ενέργεια"

Εκτάκτως συνήλθε χτες το απερχόμενο ΔΣ της ΕΙΝΠΙΣ και αποφάσισε ομόφωνα να καταγγείλει την "κατάπτυστη ενέργεια", όπως την ονομάζουν, των μελών της ΔΕ.

"Εκεί, δηλαδή, που μας χρωστάγανε μας φάγαν και το βόδι", που λέει η παροιμία. Και δηλώνουν κιόλας ότι οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο ΔΣ της Ενωσης δε θα πάρουν μέρος σε διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο. (Και που συμμετείχαν, δηλαδή, τόσον καιρό τι κατάφεραν απ' το να εκφυλίσουν τη δεύτερη σε δύναμη της χώρας ένωση των νοσοκομειακών γιατρών;).

Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ, που τώρα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για την προσφυγή της ΔΕ, φαίνεται ότι ξέχασε πολύ γρήγορα πως από την Πάτρα ξεκίνησαν οι "επιμελέστεροι" εξ εκείνων των συνδικαλιστών που εκπαραθύρωσαν με προσφυγές και δικαστικά πραξικοπήματα μέχρι και την αιρετή διοίκηση της ΓΣΕΕ!

Τέλος, όσον αφορά τη δήλωση ότι οι συνδικαλιστές της ΔΕ θα μείνουν στη συνείδηση των γιατρων ως "εφιάλτες του συνδικαλιστικού κινήματος", ε, για αυτό πρόλαβαν άλλοι.., διατηρώντας μάλιστα "προνομιακά" αυτόν το ρόλο μέσα στο μαζικό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ