Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μέτωπο στους ... ρουφιάνους

Επίθεση του υπουργού Εργασίας κατά του Γ. Παπαντωνίου

"Οι κύκλοι των υπουργείων είναι ρουφιάνοι και ρουφιάνους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί". Τη δήλωση αυτή, έκανε χτες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ε. Γιαννόπουλος,όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς "κύκλων" του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας,που κατηγορούσαν τον υπουργό Οικονομικών για "έλλειψη ψυχραιμίας και λογικής", επειδή πρότεινε μείωση των κοινωνικών δαπανών του Προϋπολογισμού και απέδιδαν στον Αλ. Παπαδόπουλο πρόθεση να προχωρήσει σε "ηρωική" έξοδο από την κυβέρνηση.

Επίσης, ο Ε. Γιαννόπουλος πρόσθεσε ότι ο Αλ. Παπαδόπουλος "δε σκέφθηκε ποτέ να βγει από την κυβέρνηση", θεώρησε θετική τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, η οποία έγινε "για να υπερασπισθεί το υπουργείο του" και τόνισε ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση, "αλλά δεν υπάρχει διαφορά τέτοια που να οδηγήσει κάποιον σε παραίτηση".

Ο υπουργός Εργασίας επισήμανε ακόμα, σε ερώτηση σχετικά με το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και το αν οι εσωκομματικές διεργασίες θα επηρεάσουν την πορεία της οικονομίας, ότι "δεν πρόκειται να μας καθοδηγήσει σε οποιοδήποτε βήμα που αφορά την οικονομία το Συνέδριο. Δεν πρόκειται να διαταραχτεί η οικονομική πολιτική, η οποία έχει διατυπωθεί με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού".

Τέλος, πρόσθεσε ότι "αν θέλει κανείς να σφίξει τα λουριά" στο υπουργείο Εργασίας, "να μην το επιχειρήσει" και "κάθε υπουργός να ασχολείται με τα δικά του ενδιαφέροντα και να μην μπαίνει σε ξένα χωράφια".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ