Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερωτηματικά για μια επιστολή

"Σε κάθε περίπτωση και σε τελευταία ανάλυση η συμπεριφορά και ο τρόπος λειτουργίας των δημοσιογράφων κρίνεται από την ίδια την ΕΣΗΕΑ". Αυτή είναι η κατακλείδα επιστολής που στάλθηκε χτες στην εφημερίδα μας από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με αφορμή χτεσινό σχόλιο του "Ρ" για τις"ακατονόμαστες φράσεις" και τις "προειδοποιήσεις" του επικεφαλής του Γραφείου ότι στο μέλλον "θα έχουμε να κάνουμε προσωπικά μαζί του".

Με την ίδια επιστολή δικαιολογείται πλήρως ο τρόπος που επιλέχτηκε από το Γραφείο Τύπου για να ενημερωθούν οι συντάκτες του υπουργείου για τις εξελίξεις γύρω από την επίθεση του Καϊρου και "υπενθυμίζεται" ότι ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο πόστο "ύστερα από πρόταση των διαπιστευμένων συντακτών", "συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη σας".

Σε ό,τι μάς αφορά, περιοριζόμαστε σε μια διευκρίνιση και ένα σχόλιο. Η διευκρίνιση: Ο συντάκτης του "Ρ" ποτέ δε διατύπωσε καμιά απολύτως πρόταση για την πρόσληψη του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου. Το σχόλιο: Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι από το υπουργείο του Κ. Γείτονα εστάλη επιστολή, με την οποία τελικά καλύπτεται η απρεπής συμπεριφορά και οι απροσχημάτιστες απειλές του εν λόγω κυρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ