Τρίτη 31 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κατορθώματα του "στρατηγού"

"Χτύπησε" ξανά ο αυτο-επονομαζόμενος "στρατηγός" και δεξί χέρι του Κ. Σημίτη, Θ. Τσουκάτος, ο οποίος - σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών - αποφάνθηκε: "Δε θα επιτρέψουμε στο νεολαϊκισμό που ανθεί στη ΝΔ, το ΚΚΕ και το ΣΥΝ, να σταθεί εμπόδιο στην πορεία της χώρας προς τον εκσυγχρονισμό" (!). Προκειμένου δε να μην αφήσει περιθώρια παρερμηνειών για το στόχο του, προσθέτει: "Είναι πλέον φανερό ότι τα στελέχη του ΚΚΕ, που κυρίως απάρτιζαν τη Συντονιστική Επιτροπή της Θεσσαλίας, δεν ήθελαν τη λύση των - υπαρκτών - προβλημάτων. Ηθελαν μια "αναμέτρηση" μεταξύ "ευρωπαϊστών" και "αντιευρωπαϊστών"".

Είναι ολοφάνερο ότι ο άνθρωπος συνεχίζει αμετανόητος να αναμασάει τα γνωστά ψεύδη της κυβερνητικής προπαγάνδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, το μέγεθος της αδυναμίας των "εκσυγχρονιστών", φτάνει στο σημείο να ψεύδεται ασύστολα ακόμα και για γνωστά στο πανελλήνιο γεγονότα, όπως για το ποιοι απάρτιζαν τη Συντονιστική Επιτροπή της Θεσσαλίας, όπου ως γνωστό οι κομμουνιστές ήταν μειοψηφία, καθώς και ότι οι αποφάσεις παίρνονταν μέχρι τέλους ομόφωνα.

Ας συνεχίσει έτσι. Διευκολύνει να αποκαλυφθεί γρηγορότερα και πειστικότερα το πραγματικό προσωπείο της κυβέρνησης Σημίτη και των μεθόδων που χρησιμοποιεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ