Τρίτη 31 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απολογιστικά!

ΜΗΝ σας πιάνει φόβος με τη βόμβα στην πρεσβεία του Περού. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Τουπακαμάρος. Τους ..."ΤουΠΑΣΟΚάρος" να φοβάστε!

***

Τι είναι οι όμηροι της ιαπωνικής πρεσβείας του Περού, μπροστά στα 10 εκατομμύρια Ελληνες ομήρους που κρατάει ο Σημίτης! Τουλάχιστον, εκείνοι οι αντάρτες ζήταγαν από αλλού τα "λύτρα". Αυτός τα ζητά ...από τους ομήρους.

***

ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ όλοι τούτες τις μέρες να κάνουνε απολογισμούς της χρονιάς. Τι τα θέλετε; Αφού είναι δεδομένο το αποτέλεσμα μ' αυτούς που 'χουμε μπλέξει: Στο τέλος, το ταμείον είναι μείον...

***

ΕΠΙ τη ευκαιρία, αφού θυμηθήκανε την επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, ως κορυφαία στιγμή του 1996, τι απέγινε εκείνη η τουαλέτα που της φτιάξανε στο Μουσείο της Ακρόπολης (μήπως και...); Είναι στη θέση της;

***

Τέτοια έργα υποδομής, πρέπει να διατηρούνται και να μνημονεύονται. Ο υπουργός Πολιτισμού Ε. Βενιζέλος να αναλάβει τις ευθύνες του!

***

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ καλά θα κάνει, πάντως, να δώσει μεγάλη προσοχή στις ανασκοπήσεις. Ιδιαίτερα εκεί που δείχνουν τις απεργίες και τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Μοναδική ευκαιρία να δει ταυτόχρονα το πρόσφατο παρελθόν και το μέλλον.

***

ΟΣΟ για τον Εβερτ, ακόμα βλέπει, όπως μαθαίνουμε, την προεκλογική του εκστρατεία, με έμφαση στη συγκέντρωση της Καρδίτσας και συνεχώς αναρωτιέται: "Μα, ποια είναι η γκάφα που έκανα..."!

***

ΣΤΟ Συνασπισμό τα πράγματα ζορίσανε. Καλά ήταν προεκλογικά που λέγανε ότι "η Βουλή είναι μόνο η αρχή". Τώρα πρέπει να δείξουν και τη ...μέση, για να μην έρθει πολύ κοντά ...το τέλος!

***

ΕΚΕΙ στο ΔΗΚΚΙ, ο Τσοβόλας προχωράει προς το 1997, πολύ θα 'θελε, όμως, να 'ναι το ...1987. Να 'ναι κι υπουργός, να ακούει εκείνο το "Τσοβόλα δώστα όλα", που τον ενέπνεε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ