Τρίτη 31 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Να υπουργός, να μάλαμα

Λέει κι άλλα πράγματα, όμως, ο υπουργός στην ίδια συνέντευξη. Οπως, το ότι είχε δοκιμάσει κάνναβη, ως φοιτητής στις ΗΠΑ. Λέει συγκεκριμένα: "Ως φοιτητής, στην Αμερική, είχα δοκιμάσει κάνναβη. Αλλά και αμφεταμίνη, που τότε εθεωρείτο ένα αβλαβές τονωτικό... ". Τον ρωτάει σε συνέχεια ο δημοσιογράφος: "Γιατί υποστηρίζετε το διαχωρισμό μαλακών και σκληρών ναρκωτικών;". Και απαντάει ο Γιωργάκης: "Διότι, αλήθεια, είναι ο μόνος τρόπος καταπολέμησής τους! Η αλήθεια για τα μαλακά ναρκωτικά μπορεί να διαλύσει το γενικότερο "μύθο", ο οποίος όσο υπάρχει ωφελεί μόνο τη μαφία, που τα διακινεί".

Ο δημοσιογράφος, όμως, συνεχίζει: "Να υποθέσω κύριε υπουργέ, ότι τώρα που θα πάτε για τις γιορτές στη Βοστόνη, θα καπνίσετε;". Και απαντάει ο Γιωργάκης: "Είναι θέμα επιλογής του καθένα".

Αυτός ο κύριος, λοιπόν, ήταν υπουργός Παιδείας! Δηλαδή, υπεύθυνος για τη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς!!!

Οφείλουμε, όμως, να ομολογήσουμε, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για εκείνους, που θέλουν μια κοινωνία χασικλήδων, προκειμένου να χειραγωγούν τους εργαζόμενους δίχως εμπόδια.

Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθουμε, ωστόσο, γιατί το θέμα των ναρκωτικών είναι εξαιρετικά σοβαρό. Πολύ περισσότερο, όταν προπαγανδίζεται η χρήση τους από υπουργούς! Ετσι ξεδιάντροπα...

Για την ώρα του ευχόμαστε, εκεί που θα πάει τις γιορτές, καλά... χασίσια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ