Τρίτη 14 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ για τους στόχους που εξυπηρετούν τα λεγόμενα κοινοτικά προγράμματα βοήθειας προς τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες υπήρξε η ομιλία του απεσταλμένου της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην ημερίδα που έγινε στη Θεσσαλονίκη (σελίδα 5).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ σήμερα στις Βρυξέλλες το Συμβούλιο Μονίμων Αντιπροσώπων των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, και αναμένεται να γίνει βολιδοσκόπηση των πρώτων αντιδράσεων των "εταίρων" στην επιστολή Παπανδρέου σχετικά με την άρση του ελληνικού "βέτο" στην τελωνειακή ένωση (σελίδα 5).

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και Εργατική Εστία μεθοδεύουν τον οικονομικό στραγγαλισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων, που σχεδιάζουν να τα αποκλείσουν από τη χρηματοδότηση της Εργατικής Εστίας (σελίδα 14).

ΕΦΤΑ μήνες μετά την απόλυσή του, ψάχνει να βρει το δίκιο του και τα χρήματα που δικαιούται να πάρει, χωρίς ακόμα να τα καταφέρνει (σελίδα 14).

Η ΚΡΙΣΗ χτυπά την "πόρτα" του Νομού Κορινθίας. Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Δήμου Κουμπούρη (σελίδες 16 - 17).

ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή κινδυνεύουν οι λίμνες Βόλβη και Κορώνεια. Μέτρα ζητούν με ερώτησή τους βουλευτές του ΚΚΕ (σελίδες 16 - 17).

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ η αντιπαράθεση για το νομοσχέδιο περί ΤΕΙ. Οι σπουδαστές κάνουν σήμερα πορεία, ενώ μηχανικοί και ΕΜΠ κινητοποιούνται την Πέμπτη (σελίδα 20).

ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ στο Σχέδιο Πόλης δεκάδων χιλιάδων αυθαιρέτων εξήγγειλε και πάλι χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ (σελίδα 23).

ΠΛΗΘΟΣ σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων, από τη Μακεδονία, παρουσίασε η 8η Επιστημονική Συνάντηση Αρχαιολόγων, στο ΑΠΘ (σελίδα 25).

ΣΕ "ΘΑΝΑΤΟ δι' ασφυξίας" τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και σε καλλιτεχνική απραξία και εργασιακή ανασφάλεια οι εργαζόμενοι σ' αυτά (σελίδα 25).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ