Τρίτη 21 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι υπονομευτές πήραν την απάντηση

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της ΝΕ Λάρισας του ΠΑΣΟΚ να υπονομεύσει τον ενωτικό αγώνα των αγροτών του νομού.

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ - ακριβώς στο "παρά πέντε" της μεγάλης πανθεσσαλικής κινητοποίησης - η ΝΕ του κυβερνώντος κόμματος έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία καλούσε τους αγρότες (προφανώς απευθυνόταν στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ... ) να μην πάρουν μέρος στον αγώνα, επειδή - όπως ισχυρίστηκε - ο νέος φορολογικός νόμος δεν τους θίγει και η κυβέρνηση θα δώσει λύσεις σε άλλα προβλήματα!

Την απάντηση την πήρε από τους αγρότες - και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ - που πήραν δυναμικά και μαζικά μέρος στη χτεσινή κινητοποίηση, διαφυλάσσοντας τον ενωτικό της χαρακτήρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γ. Μουτσόπουλος,ο οποίος μάλιστα προχώρησε ακόμα παραπέρα: Χαρακτήρισε - ξεδιάντροπα - την ενωτική κινητοποίηση των αγροτών της περιοχής σαν "ποδοσφαιρικού τύπου" εκδήλωση!

Προφανώς ο κ. Γενικός θα θεωρεί τους αγρότες, που αγωνίζονται για να προστατέψουν την ελληνική αγροτική παραγωγή και το εισόδημά τους, "χούλιγκανς"!

Δε σέβεται τίποτα ο κυβερνητικός υπηρέτης στη Θεσσαλία, που παίζει το ρόλο του κομματάρχη. Ούτε καν ότι βρίσκεται σε μια περιοχή απ' όπου, πριν 85 χρόνια, ξεκίνησε η επανάσταση των κολίγων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ