Τρίτη 21 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παναγροτικό αύριο και στην Αιτωλοακαρνανία

Κλείνει και η Δυτική Ελλάδα από αύριο, καθώς "στο χορό" των αγροτικών συλλαλητηρίων, που πραγματοποιούνται πανελλαδικά, μπαίνουν και οι αγρότες του Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Την απόφαση για το νομαρχιακό συλλαλητήριο πήραν από κοινού η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και η Ενωση Αγρινίου - Βόνιτσας - Αιτωλικού, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κοροϊδία με τα καπνά και γενικότερα στην καταστροφική Ευρωπαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν, πειθήνια, οι εκάστοτε κυβερνήσεις.

Η κινητοποίηση, που ακολουθεί εκείνη του Φεβρουαρίου κατά την οποία οι αγρότες του νομού κράτησαν κλειστό το νομό παραμένοντας επί τέσσερες μέρες στους δρόμους, αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα συγκοινωνιακά προβλήματα, καθώς προγραμματίζεται να κλείσει η γέφυρα του Εύηνου. Θα γίνουν προσυγκεντρώσεις σε: Ξηρόμερο (θέση Σαμάρι), Αγιο Δημήτριο Αγρινίου, Συκιά Μακρύνειας και Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, απ' όπου πρόκειται να κατευθυνθούν για το κλείσιμο της γέφυρας στον Εύηνο.

Στις 22 - 23 Μάρτη οι έμποροι - ΕΒΕ θα κλείσουν τα καταστήματά τους με αίτημα τη μη εφαρμογή των "αντικειμενικών κριτηρίων" στη φορολόγησή τους, την κατάργηση του συντελεστή 35% κλπ. Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σινεμά Ανεσις.

  • Πανηλειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών και κτηνοτρόφων γίνεται και στον Πύργο Ηλείας την Πέμπτη 23 Μάρτη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ