Τρίτη 21 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤIΑΝΟΣ
Αγώνες για συνολική καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής

Στην παρέμβασή του στο Βασίλης Καλαματιανός,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας, επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Οι θέσεις, όπως εκφράστηκαν μέσα από την εισήγηση του Συμβουλίου Πόλης αποτελούν ένα καθοδηγητικό ντοκουμέντο για την παραπέρα δουλιά της Οργάνωσης. Είναι οι διαπιστώσεις των ομιλητών για τη συμφωνία με την πολιτική και τις θέσεις του Κόμματος, είναι οι επισημάνσεις για μεγαλύτερη βοήθεια από την Κομματική Οργάνωση, είναι η συγκεκριμένη πείρα που ήρθε μέσα από τις κινητοποιήσεις και τα στοιχεία ουσιαστικής αυτοκριτικής. Ιδιαίτερα στα θετικά στοιχεία της συζήτησης θέλουμε να επισημάνουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα που εκφράστηκε για τη βελτίωση της ανοδικής πορείας της Οργάνωσης.

Θέλω σε ένα σημείο να επιστήσω την προσοχή σας: ότι καθημερινά οι θέσεις του ΚΚΕ διαδίδονται σε ευρύτερες μάζες λαού και νεολαίας. Αυτό πρέπει να το στρέψουμε και στην προοπτική της ανάπτυξης των αγώνων. Αυτό είναι το ένα μέρος. Από την άλλη πρέπει τις κινητοποιήσεις αυτές να τις στρέψουμε σε συνολική καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της λιτότητας".

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Β. Καλαματιανός στη σημασία της ατομικής προσπάθειας στα πλαίσια της ΟΒ και των οργάνων της ΚΝΕ και έκλεισε την ομιλία του με τη διαπίστωση: "Οπως φάνηκε από τις εργασίες της Συνδιάσκεψης, υπάρχει στην ΚΝΕ αξιόλογο στελεχικό δυναμικό, ικανό να προχωρήσει τη δουλιά στην Αθήνα και να κάνει πράξη τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης". Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι στόχοι που μπήκαν στη Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ