Πέμπτη 30 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σημαντική αύξηση της ΕΣΚ

Η παράταξη που υποστήριξε η ΕΣΑΚ στις εκλογές του Σωματείου Εργατικού Προσωπικού Ολυμπιακής Αεροπορίας αύξησε το ποσοστό της κατά έξι μονάδες

Σημαντική αύξηση της δύναμής της, σε ποσοστό και έδρες, πέτυχε η Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΣΚ), που υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ, στις εκλογές του Σωματείου Εργατικού Προσωπικού Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΣΕΠΟΑ).

Η ΕΣΚ αύξησε το ποσοστό της κατά έξι μονάδες και κατέλαβε τρεις έδρες στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου, ενώ εξέλεξε τρεις αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) και το ΕΚΑ. Η ΠΑΣΚΕ έμεινε στο ίδιο ποσοστό και διατήρησε τις έδρες της, ενώ η ΔΑΚΕ έχασε το μισό ποσοστό της και μια έδρα.

Σε σύνολο 1.006 εγκύρων ψηφοδελτίων, η ΕΣΚ πήρε 214 ψήφους (ποσοστό 21,3%) και τρεις έδρες. Είχε ποσοστό 15,6% και δυο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο. Στην ΟΣΠΑ και το ΕΚΑ είχε από δυο αντιπροσώπους και εξέλεξε τώρα από τρεις. Η ΠΑΣΚΕ πήρε 652 ψήφους (64,81%) και επτά έδρες. Η ΔΑΚΕ είχε μεγάλη μείωση σε ποσοστά (έχασε το μισό της δύναμής της) και πήρε 116 ψήφους (11,53%) και μια έδρα, από τις δύο που είχε. Στις εκλογές μετείχε και η ανεξάρτητη παράταξη ΑΠΣΚΕ, που πήρε 24 ψήφους, ποσοστό 2,38% και δεν έβγαλε έδρα στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ