Τρίτη 11 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων μηχανικών

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) με την ηγεσία των Επιμελητηρίων των Τούρκων μηχανικών πραγματοποιείται από χτες στην Αγκυρα, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών να υπάρξει συστηματική συνεργασία σε διμερές και διεθνές επίπεδο.

Στη συνάντηση αυτή, που είναι η τρίτη σε διάστημα 17 μηνών, θα συζητηθούν θέματα ανάπτυξης, καθώς και ζητήματα νέων προσανατολισμών απασχόλησης των μηχανικών. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνάντηση είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 12 Ιούνη 1996 και η δεύτερη στην Αθήνα τον περασμένο Μάη, οπότε και συμφωνήθηκαν οι τομείς συνεργασίας των δύο πλευρών. Με δηλώσεις του, τότε, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ. Λιάσκας, είχε τονίσει ότι "το κυρίαρχο στοιχείο για εμάς είναι ότι πιστεύουμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε διμερώς και ευρύτερα με τους Τούρκους συναδέλφους μας μηχανικούς". Ο Τούρκος ομόλογός του είχε επισημάνει το γεγονός ότι και τα δύο Επιμελητήρια είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων.

  • Ημερίδα με θέμα: "Εργονομικές παρεμβάσεις στην Ελλάδα" διοργανώνει το ΤΕΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Εργονομίας, αύριο στις 10.30 το πρωί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ