Τρίτη 11 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Είχαν πέντε κιλά ηρωίνη

Με πέντε κιλά ηρωίνη πιάστηκαν οι Αλβανοί Φατμίρ Νεξάι, 27 χρόνων και Αλεξ Ουρούκι, 28 χρόνων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες είναι έμποροι ναρκωτικών με σημαντική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Πιάστηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς το Σάββατο στο προαύλιο του συνοριακού φυλακίου της Κακκαβιάς. Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής τούς παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής. Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις και διαπραγματεύσεις αποφάσισαν να πουλήσουν τα ναρκωτικά αντί 25 εκατομμυρίων. Οι δράστες πήγαν στο ραντεβού, έχοντας πάνω τους τα ναρκωτικά.

Επίσης με 240 γραμμάρια ηρωίνη και 440 γραμμάρια κοκαϊνη πιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα (Πατήσια) οι Αλβανοί υπήκοοι Γιάννης Γιαννάκης, 23 χρόνων, Αριάν Μέτα, 30 χρόνων και Πετράκ Κόλα, 29 χρόνων.

Οι δράστες έφερναν από την Αλβανία ναρκωτικά στην Ελλάδα με ΙΧ. Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δοχείο βενζίνης του αυτοκινήτου τοποθετούσαν την ηρωίνη. Κατασχέθηκαν επίσης ένα πιστόλι, φυσίγγια και δυο ζυγαριές ακριβείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ