Πέμπτη 27 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες Γερμανοί φοιτητές πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες συνεχείς διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας, ενώ το μέτωπο των φοιτητών συνεχώς διευρύνεται και οι διαμαρτυρίες επεκτείνονται καθημερινά (σελίδα 13).

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ της σκληρής λιτότητας και τα εισοδήματα των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και το 1998, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν και αυτοί τις συνέπειες της αλά Μάαστριχτ πολιτικής "δημοσιονομικής προσαρμογής", που ακολουθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (σελίδα 20).

ΚΑΤΩ από την πίεση των αγώνων των αγροτών και τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη Βουλή, ο υπουργός Γεωργίας ανακοίνωσε χτες ότι διευρύνονται οι κατηγορίες των αγροτών οι οποίοι δικαιούνται οικονομικές ενισχύσεις για τις ζημιές που έπαθαν από θεομηνίες πέρσι και φέτος (σελίδα 21).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης. Συστατικό, αν όχι το κυριότερο, στοιχείο αυτού του αυταρχισμού αποτελεί πλέον η χρησιμοποίηση της Δικαιοσύνης σε ρόλο "λαϊκού φόβητρου" (σελίδα 23).

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ,το δεύτερο σε διάστημα λίγων μηνών, σχεδιάζει να επιβάλει στο επιβατικό κοινό της Αθήνας η κυβέρνηση από την 1η Γενάρη 1998, με αύξηση κατά 20 δρχ. στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών... (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ