Πέμπτη 12 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κατάληψη της ΑΤΕ στα Χανιά

Συμβολική προειδοποιητική κατάληψη του κεντρικού καταστήματος της ΑΤΕ στα Χανιά πραγματοποίησαν χτες αγρότες του νομού που παραμένουν έξω από τη Νομαρχία. Οπως αναφέρει η Παγχανιώτικη Επιτροπή Αγώνα, οι αγρότες προχώρησαν στην παραπάνω κίνηση κλιμακώνοντας τον αγώνα τους, σε αντίθεση με την προδοτική - υπονομευτική τακτική της φιλοκυβερνητικής διοίκησης της τοπικής ΟΑΣ, που "σαν λαγοί τη νύχτα" εγκατέλειψαν τον αποκλεισμό της Νομαρχίας, ξεπουλώντας τον αγώνα των αγροτών, όπως κατάγγειλε η Παγχανιώτικη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

Η κατάληψη ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και κράτησε περίπου δύο ώρες, ενώ στη διάρκειά της, αντιπροσωπεία της Παγχανιώτικης Συντονιστικής Επιτροπής επέδωσε στον διευθυντή της ΑΤΕ Χανίων υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες των Χανίων συνεχίζουν ακόμα τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραμένοντας έξω από τη Νομαρχία από τη Δευτέρα. Κι ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα, αύριο το απόγευμα, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των Συντονιστικών Επιτροπών με τη διυπουργική στο υπουργείο Γεωργίας, θα συνεδριάσει η Παγχανιώτικη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για να αποφασίσει για τις περαιτέρω κινήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ