Πέμπτη 12 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
Κι άλλες μπάρες

Σε ολόκληρο το Εμπορικό Τρίγωνο επεκτείνεται από σήμερα ο ηλεκτρονικός αποκλεισμός του κέντρου της πόλης - οι γνωστές μπάρες - με πρόσχημα την καταπολέμηση του νέφους και του κυκλοφοριακού. Η δοκιμαστική λειτουργία του μέτρου θα εφαρμοστεί σε έντεκα νέα σημεία και οι μπάρες θα ανεβοκατεβαίνουν στις εισόδους Θησέως, Πραξιτέλους, Φωκίωνος, Περικλέους, Βουλής, Καραγιώργη Σερβίας και στις εξόδους Ευριπίδους, Αγίας Ειρήνης, Ρόμβης, πλατεία Καρύτση και Βουλής.

Η λειτουργία του μέτρου θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα μέχρι τις 28 Φλεβάρη και μέχρι τότε στα συγκεκριμένα σημεία θα βρίσκονται τροχονόμοι και υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας για να πληροφορούν τους οδηγούς. Υπενθυμίζεται ότι από τις 8.30 το βράδυ έως τις 6.30 το πρωί, οι μπάρες θα είναι βυθισμένες και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα, ενώ το ίδιο ισχύει και τις ώρες τροφοδοσίας (7 - 10.30 και 14.30 - 17.30).

Σημειώνεται ακόμα ότι από τις οδούς Πεσμαζόγλου, Σοφοκλέους, Ευριπίδους, Δραγατσανίου, Βορρέου, Κολοκοτρώνη, Νίκης, Βουλής και στο τμήμα τηςΚαραγιώργη Σερβίας μεταξύ Νίκης και Βουλής θα επιτρέπεται η διέλευση όλων των οχημάτων, ενώ από τις οδούς Καραγιώργη Σερβίας, Λέκκα, Πραξιτέλους, Χρυσοσπηλιωτίσσης και Βύσσης θα διέρχονται ελεύθερα τα ταξί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κάρτα από το γραφείο του Ιστορικού Κέντρου του ΥΠΕΧΩΔΕ (Κηρύστου 6, Πλάκα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ