Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμερα η συγκέντρωση στο Περιστέρι

Σε συγκέντρωση και συμβολικό αποκλεισμό της οδού Φιλικών στο Περιστέρι, που βρίσκεται μπροστά από το 12ο Γυμνάσιο του δήμου, θα προχωρήσουν σήμερα στις 8 το πρωί οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους, απαιτώντας την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στο σχολείο, καθώς και την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

Το θέμα της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων δίπλα στο σχολείο που είναι ιδιοκτησία του ΟΣΚ και στο οποίο λειτουργεί ασβεστάδικο, όπως και αυτό της προμήθειας υπολογιστών για το μάθημα της πληροφορικής συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε την προηγούμενη σχολική χρονιά ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου με τον πρόεδρο του ΟΣΚ. Οπως αναφέρουν οι γονείς, για το γυμναστήριο έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι με ενέργειες, που δρομολογούνται, το ασβεστάδικο που λειτουργεί θα απομακρυνθεί. Για την προμήθεια των υπολογιστών, αφού έγιναν στην αρχή αναφορές από τον πρόεδρο του ΟΣΚ σε δυσκολίες λόγω οικονομικού κόστους, στο τέλος υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει και επί του θέματος αυτού. Και τα δύο αυτά ζητήματα, όμως, εκκρεμούν μέχρι σήμερα.

Στην κινητοποίηση έχουν κληθεί να παραβρεθούν και να δώσουν απαντήσεις στα αιτήματα των μαθητών και των γονιών εκπρόσωποι από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ, από τον ΟΣΚ, από το γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τη δημοτική αρχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ