Τετάρτη 25 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Να κάνουμε την αμφισβήτηση μαχητική διεκδίκηση"

Σε σύσκεψη μελών και φίλων της ΚΝΕ, στη Λαμία, μίλησε την Κυριακή ο Ν. Σοφιανός. Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η δίμηνη Πολιτική Εξόρμηση της ΚΝΕ

Δεκάδες συσκέψεις με φίλους της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, στα πλαίσια της δίμηνης εξόρμησης για την ένταση των ρυθμών ανάπτυξης της ΚΝΕ. Δεκάδες νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έγιναν μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας. Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια όλων των οργανώσεων, με τη διοργάνωση καθημερινά πολύμορφων εκδηλώσεων, φτάνοντας το μήνυμα της οργανωμένης πάλης παντού.

Την περασμένη Κυριακή, 22 Φλεβάρη, ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Ν. Σοφιανός μίλησε σε σύσκεψη με μέλη και φίλους της ΚΝΕ στη Λαμία. Στη σύσκεψη, που έγινε στα πλαίσια της δίμηνης Πολιτικής Εξόρμησης της ΚΝΕ, ο γραμματέας του ΚΣ απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης και ένταξης στην οργανωμένη πάλη σε κάθε νέο που αμφισβητεί, αγωνίζεται, συνειδητοποιεί ότι "αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο". Αναφέρθηκε στην πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ, αλλά και στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει καθημερινά η νεολαία, στην επίθεση που δέχεται από την πολιτική που ακολουθείται και στους μεγάλους αγώνες που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται σε διάφορους χώρους. "Στο ρεαλισμό της υποταγής και της ατομικής διεξόδου που προβάλλουν, σ' όλους αυτούς που μας καλούν να συνηθίσουμε να ζούμε με την ανεργία, τη λιτότητα, το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς, την αμορφωσιά και τα ναρκωτικά, εμείς απαντάμε με το ρεαλισμό των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.

Θέλουμε ολόπλευρη μόρφωση, σταθερή δουλιά για όλους με δικαιώματα, ζωή χωρίς υποκατάστατα. Θέλουμε οι νέοι να απαντήσουν με αγώνες, να μετατρέψουν την αμφισβήτησή τους σε μαχητική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, φέρνοντας στο κέντρο της προσοχής την ανάγκη βαθύτερων αλλαγών για την ανατροπή αυτής της πολιτικής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ