Τετάρτη 25 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ο Ορέστης Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα Τετάρτη 25 Φλεβάρη στις 10 π.μ. στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) και στις 12 το μεσημέρι στον Εθνικό Οργανισμό Πρόνοιας (ΕΟΠ).

  • Η Επιτροπή Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: "80 χρόνια πάλης του ΚΚΕ για την ισοτιμία της γυναίκας", σήμερα Τετάρτη 25 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει ιστορική - καλλιτεχνική αναφορά στους αγώνες του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των γυναικών.

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μήτσο Κωστόπουλο,βουλευτή του Κόμματος, πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 25 Φλεβάρη στην ΕΒΟ Μάνδρας στις 9.30 πμ και στη συνέχεια στην ΠΥΡΚΑΛ Ελευσίνας.
  • Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση αύριο Πέμπτη 26 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας με θέμα: "Αντιμονοπωλιακό αντιιμπεριαλιστικό δημοκρατικό μέτωπο και ο ρόλος της εργατικής τάξης και του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος".

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ