Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ξεκίνησαν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα. Από το Μόναχο έως το Βερολίνο και από το Βορρά έως το Νότο οι Γερμανοί άνεργοι διεκδίκησαν μαχητικά για δεύτερη φορά το δικαίωμά τους στη δουλιά και στο μέλλον (σελίδα 12).

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αυξήσεις - μέχρι και 64% ανάλογα με τη θέση - στις τιμές των νοσηλίων στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, σηματοδοτεί κλιμάκωση του αντικοινωνικού χαρακτήρα της πολιτικής της (σελίδα 22).

ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ θέμα για το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, που αφορά στο κτίριο της οδού Βαλτετσίου, αποτελεί αντικείμενο της Ερώτησης βουλευτών του ΚΚΕ προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Οικονομικών (σελίδα 29).

ΟΤΑΝ το καλύτερο ειδικό σχολείο για παιδιά με προβλήματα ακοής (ΕΙΠΚ) λειτουργεί μόλις με έναν ψυχολόγο και δύο λογοθεραπευτές για 100 παιδιά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι διερωτούνται πού θα βρουν ψυχικά αποθέματα για να ανταποκριθούν στην ευαίσθητη εργασία τους, μπορούμε να φανταστούμε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα... (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ