Τρίτη 24 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο ΟΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ"
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ
πορεία διάλυσης των ΔΕΚΟ

Δημήτρης Γόντικας: Κάλεσμα στο λαό, να αντιδράσει, να αγωνιστεί και να στηρίξει την πρόταση του ΚΚΕ, για τη συγκρότηση ενός ισχυρού αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης

Με τελεσίγραφα, αποφασίζουμε και διατάζουμε, κλιμάκωση των εκβιασμών, αλλά και με ταχείες διαδικασίες προωθεί η κυβέρνηση τα καταστροφικά της σχέδια για τις ΔΕΚΟ. Μετά την "Ολυμπιακή", σειρά παίρνουν εντός των ημερών οι αστικές συγκοινωνίες (ΟΑΣΑ) και ο ΟΣΕ.

Οι εργαζόμενοι στην "Ολυμπιακή", στο έκτακτο συνέδριο της ΟΣΠΑ, που έγινε προχτές, εξέφρασαν την καθολική τους αντίδραση στο κυβερνητικό σχέδιο διάλυσης και το ξεθεμελίωμα εργασιακών δικαιωμάτων, σαν προϋπόθεση για το ξεπούλημα της εταιρίας στον "στρατηγικό σύμμαχο", που, όπως όλα δείχνουν, είναι η γερμανική "Λουφτχάνσα". Σήμερα, οι εργαζόμενοι στην "Ολυμπιακή" πραγματοποιούν 3ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας (12.00-3.00) και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Συγγρού. Ταυτόχρονα η ΓΣΕΕ κήρυξε για τις ίδιες ώρες στάση εργασίας σε όλο τον όμιλο εταιριών της "Ολυμπιακής".

Κάθε βήμα, που γίνεται στη βαθύτερη ένταξη της χώρας στην ΕΕ, αντιστοιχεί με πολλαπλάσια βήματα πισωδρόμησης της χώρας, μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση για τους πολλούς, υπογράμμισε χτες ο Δημήτρης Γόντικας,αναφερόμενος στα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης και κάλεσε το λαό να αντιδράσει, να μη δεχτεί μοιρολατρικά αυτά τα μέτρα, να στηρίξει την πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση ενός ισχυρού αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης.


ΣΕΛ.  16   -   17

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ