Τρίτη 24 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

  • Την Πέμπτη οι ΠΚΣ Ιατρικής και Οδοντιατρικής του ΑΠΘ οργανώνουν εκδήλωση με θέμα την "Υγεία - πρόνοια και την κοινωνική ασφάλιση", με ομιλητές τον Απ. Τασούλα,γιατρό και βουλευτή του ΚΚΕ, εκπροσώπους του ΕΚΘ, των συνταξιούχων και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
  • Την Πέμπτη η Πανσπουδαστική Κίνηση Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για την υποτίμηση της δραχμής και τις επιπτώσεις της.
  • Την Πέμπτη και την Παρασκευή η Πανσπουδαστική Κίνηση Φιλοσοφικής Πανεπιστημίου Αθήνας διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων - αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μπέρτολτ Μπρεχτ.
  • Επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή η Πανσπουδαστική Κίνηση ΤΕΦΑΑ Αθήνας διοργανώνει διήμερο αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Την πρώτη μέρα θα γίνει συζήτηση με εκπροσώπους θεραπευτικών κοινοτήτων και του ΕΣΥΝ και τη δεύτερη αθλητικές συναντήσεις ομάδων φοιτητών και ομάδων των θεραπευτικών κοινοτήτων.
  • Τέλος, την Παρασκευή η Πανσπουδαστική Κίνηση ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Βιομηχανία τροφίμων και εκπαίδευση".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ