Τρίτη 24 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ο Νικ. Παρθενιώτης υποψήφιος νομάρχης

Με μαζική συμμετοχή πολιτών απ' όλο το Νομό Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μάρτη στον Πολύγυρο η Ολομέλεια της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας". Η Ολομέλεια ενέκρινε τη διακήρυξη της ΝΑΣ προς τους εργαζόμενους του νομού, αποφάσισε διεύρυνση της Γραμματείας της και κατέληξε στο πρόγραμμα δράσης για αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής και την εκλαϊκευση των θέσεών της.

Ομόφωνα και σε κλίμα ενθουσιασμού η Ολομέλεια ανακήρυξε υποψήφιο νομάρχη τον Νίκο Παρθενιώτη.Παρουσιάζοντας τη διακήρυξη, ο Ν. Παρθενιώτης τόνισε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΑΣ ήταν η μόνη νομαρχιακή παράταξη που στάθηκε αποφασιστικά δίπλα στους αγώνες που αναπτύχθηκαν. Ηταν και είναι η μόνη δύναμη που αντιπάλεψε, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, το ξεπούλημα των ορυχείων της Ολυμπιάδας στην TVX και την καταστροφή του περιβάλλοντος, συμπαραστάθηκε στους αγωνιζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους και άλλους εργαζόμενους, στους κατοίκους της Ν. Φώκαιας ενάντια στην αρπαγή των εκτάσεών τους από τους μεγαλοξενοδόχους. Ηταν η μόνη δύναμη που πάλεψε για μια άλλη ανάπτυξη με επίκεντρο τους εργαζόμενους του νομού και τις ανάγκες τους. Ο ομιλητής έκανε επίσης αυστηρή κριτική στο σύνολο του Νομαρχιακού Συμβουλίου για την ανυπαρξία του και τη συμπόρευσή του με την κυβερνητική πολιτική. Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά, στα περισσότερα και σοβαρότερα ζητήματα υπήρχε απόλυτη ταύτιση μεταξύ πλειοψηφίας (ΝΔ) και μειοψηφίας (ΠΑΣΟΚ), ώστε ήταν δύσκολο να διακρίνεις την αντιπολίτευση από τη συμπολίτευση.

Τέλος, ο εισηγητής, αφού αναφέρθηκε και στα τελευταία κυβερνητικά μέτρα, τόνισε ότι η ΝΑΣ θα δώσει τη μάχη για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το λαό του νομού και θα επιδιώξει τη συστράτευση όλων όσοι θίγονται από την κυβερνητική πολιτική και θέλουν να αντισταθούν και αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή αυτή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ.

Ακολούθησε πλούσια και γόνιμη συζήτηση με συμμετοχή πολλών πολιτών. Η μεγάλη συμμετοχή στην Ολομέλεια, ακόμα και πολιτών που ανήκουν σε διάφορες παρατάξεις και ιδιαίτερα η δυναμική παρουσία νεολαίας δημιουργούν ευνοϊκό και αισιόδοξο κλίμα για την επιτυχή πορεία της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ