Τρίτη 24 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Κινδυνεύει το οικόπεδο ΧΡΩΠΕΙ

Προ των ευθυνών του θέτει ο επικεφαλής της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" Παναγιώτης Σαλπέας τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτη για πιθανή απώλεια για τους κατοίκους του Νέου Φαλήρου των οικοπέδων της ΧΡΩΠΕΙ.

Ο Π. Σαλπέας με ανοιχτή επιστολή του προς τον υπουργό, αφού σημειώνει ότι τα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ περιήλθαν μετά από πλειστηριασμό στην κατοχή της Εθνικής Τράπεζας, η οποία μαζί με το παρακείμενο οικόπεδο 12 στρεμμάτων που της ανήκε, κατέχει πλέον ένα χώρο 45 περίπου στρεμμάτων, τονίζει ότι το γεγονός αυτό διευκολύνει τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν προκειμένου το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ να αποκτήσει το χώρο μέσω του προγράμματος ΕΤΕΡΠΣ.

"Τα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ έχουν χαρακτηριστεί σαν χώρος πρασίνου και αθλητισμού και πιστεύουμε ότι είναι ανάγκη να αποκτηθούν, γιατί σε συνδυασμό με το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκη και το βοηθητικό του, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπορούν να αποτελέσουν ένα σοβαρό πνεύμονα πρασίνου και αθλητισμού στο Νέο Φάληρο για όλο τον Πειραιά.

Σας καλούμε να ενεργήσετε το γρηγορότερο για την απόκτηση των οικοπέδων, διαφορετικά η απώλεια θα είναι μεγάλη για τους κατοίκους του Νέου Φαλήρου και του Πειραιά, να χαθεί δηλαδή ο τελευταίος μεγάλος ελεύθερος χώρος", καταλήγει ο Π. Σαλπέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ