Παρασκευή 17 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες

- ΝΑΣ: Σήμερα Παρασκευή 17 Ιούλη, ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς, και ο Χάρης Παπαμάργαρης, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ, θα επισκεφτούν στις 11 το πρωί τις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής στα Ανω Λιόσια και την Τρίτη 21 Ιούλη, στις 7 το πρωί, θα γίνει επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ (Ωρωπού 156).

- Δυτική Αττική: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Δυτικής Αττικής και οι δημοτικοί συνδυασμοί της περιοχής διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα το αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και τα "Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης", που προωθούνται στους δήμους της Δυτικής Αττικής. Η συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα 20 Ιούλη, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ελευσίνας.

- Καρδίτσα: Τη Δευτέρα 20 Ιούλη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, στην Ομόνοια) διοργανώνεται σύσκεψη προκειμένου να στηριχτεί η υποψηφιότητα του Κώστα Μουρατιάν στο νέο Δήμο του Παλαμά Καρδίτσας. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι σύντροφοι και φίλοι που κατάγονται από τον Παλαμά, τα Καλυβάκια, τους Γοργοβίτες, το Μάρκο, τον Κοσκινά, τη Μεταμόρφωση, το Βλωχό και τον Αγιο Δημήτριο του Νομού Καρδίτσας. Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί και ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Μουρατιάν. - Μαρούσι: Συγκέντρωση, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Χρ. Μέντζο,διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιούλη η "Δημοτική Ενότητα Αμαρουσίου".Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 8 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ