Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Η "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" και η "Δημοτική Ενότητα Χολαργού" διοργανώνουν εκδήλωση, για την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα, σήμερα στις 9 το βράδυ, στο κέντρο "Παλαιοί Στάβλοι" (τηλ: 66.43.220).

ΜΠΡΑΧΑΜΙ: Συναυλία και συζήτηση με θέμα: τις ρυθμίσεις και την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην παιδεία, διοργανώνει η "Επιτροπή Νέων" της παράταξης "Νέα Πορεία" Μπραχαμίου, την Κυριακή, στις 7.00 το βράδυ, στο Ηρώο του Δήμου (πεζόδρομος Αλκίνοου, δίπλα στο ΙΚΑ). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μπραχαμίου Σταύρος Κορομπίλης,εκπρόσωποι γονέων, καθηγητών και μαθητών.

ΑΘΗΝΑ: Συνάντηση αριστερών διανοουμένων και καλλιτεχνών οργανώνει η"Συμπαράταξη" την ερχόμενη Δευτέρα. Η συνάντηση θα γίνει στο αίθριο της Αρχιτεκτονικής Σχολής στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) στις 8.30 το βράδυ.

ΙΛΙΟΝ: Την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα η "Δημοκρατική Ενότητα Ιλίου" εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία (Ιδομενέως και Νέστορος). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Κίνησης Νίκος Τριανταφύλλου.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Η Δημοτική Κίνηση "Δημοκρατική Ενότητα Κορυδαλλού" διοργανώνει συγκέντρωση τη Δευτέρα 14 Σεπτέβρη, στις 7.30 το βράδυ στην πλατεία Γλύνου (Δεξαμενή). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Θεμελής.

ΝΙΚΑΙΑ: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Δημοκρατική Ενότητα" Νίκαιας την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, στις 8 το απόγευμα. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Τσαλδάρη, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου,υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της Κίνησης.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαλπέας της Κίνησης "Πειραιάς Αναγέννηση" και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης θα περιοδεύσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, στην Παλιά Κοκκινιά. Την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, στις 9 το πρωί θα επισκεφθούν το Γκαράζ του Δήμου και στις 7 το απόγευμα θα περιοδεύσουν στα μαγαζιά του Προφήτη Ηλία.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Συγκέντρωση για τα προβλήματα των εργαζομένων και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιεί η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου", την Τρίτη, 15 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, στο θεατράκι του ΟΤΕ (Παναγή Τσαλδάρη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου Παναγιώτης Σοφός.

ΡΕΝΤΗ: To εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία" Ρέντη την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη στις 8 το απόγευμα. Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο επικεφαλής της ΠΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη Βαγγέλης Κυριακού.Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ