Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες της ΝΑΣ
  • Αθήνα: Τη Δευτέρα, στις 10 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί το ΚΑΤ, ενώ την ίδια ώρα ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης,υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ, θα ξεκινήσει περιοδείες σε δύο υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας (Σύνταγμα και Μητροπόλεως) και στην Εθνική Ασφαλιστική (Υπατείας - Σύνταγμα).
  • Δυτική Αττική: Τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Μέγαρο Ελευσίνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΝΑΣ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος και του ψηφοδελτίου.
  • Πειραιάς: Περιοδείες σε περιοχές του Πειραιά ξεκινά η υποψήφια νομάρχης Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη.Το πρόγραμμα των περιοδειών ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα από το Κερατσίνι. Την Τρίτη θα επισκεφτεί τα Κιλικιανά της Κοκκινιάς και την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη θα περιοδεύσει στην Α Πειραιά.- Ο νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά Γιώργος Λαγονίκας θα περιοδεύσει τη Δευτέρα, 14 Σεπτέμβρη, στον Κορυδαλλό και την Τρίτη στο Κερατσίνι.
  • Ιωάννινα: Ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Ιωαννίνων, Βασίλης Σιούτης,σήμερα και αύριο θα επισκεφτεί χωριά της Κόνιτσας. Τη Δευτέρα, 14 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση των ετεροδημοτών Αττικής στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα.
  • Λάρισα: Ο υποψήφιος νομάρχης Λάρισας, Γιάννης Παττάκης,θα επισκεφτεί σήμερα την Ακρη, στις 7 το απόγευμα, στις 8 το Λουτρό και στις 9 θα μιλήσει στην Κρανιά Ελασσόνας.

- Αύριο Κυριακή, ο Γ. Παττάκης στις 10.30 το πρωί θα επισκεφθεί τη Μεσορράχη, στις 11 π.μ. θα μιλήσει στους Αγίους Αναργύρους, στις 12 το μεσημέρι στο Δοξαρά και στη 1 το μεσημέρι στον Κρανώνα.

  • Αχαϊα: Ο υποψήφιος νομάρχης Αχαϊας, Ανδρέας Αθανασόπουλος,και ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας, Παναγιώτης Κοσιώνης,θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν σε εκδήλωση, που διοργανώνει η "Δημοκρατική Κίνηση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων",τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου (πλατεία Γεωργίου 27). Το Θέμα της εκδήλωσης είναι: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΕΒΕ".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ