Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Από 16 Σεπτέμβρη μέχρι και 2 Οκτώβρη 1998 θα γίνονται οι εγγραφές στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδικά για τους εισαχθέντες στο Β' εξάμηνο των ΤΕΙ, αν δεν εγγραφούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία μπορούν να εγγραφούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη 1999.

Για την εγγραφή τους οι ίδιοι οι εισαχθέντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Αίτηση για εγγραφή,Τίτλο Απόλυσης (απολυτήριο ή πτυχίο αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών), Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Μέσα στις ίδιες προθεσμίες πρέπει να προσέλθουν για εγγραφή και οι υποψήφιοι που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες παθήσεων.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι όλοι οι νεοεισαχθέντες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους σύμφωνα με το ειδικότερο πρόγραμμα κάθε σχολής ή τμήματος μέσα στις παραπάνω προθεσμίες γιατί αυτοί που δε θα εγγραφούν χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους και δεν μπορούν να εγγραφούν κατά το επόμενο ή άλλο ακαδημαϊκό έτος.

Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης θα οριστεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εγγραφής των νεοεισαχθέντων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου λήγει την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ