Παρασκευή 2 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση των νέων της ΝΑΣ αύριο

"Στείλε το μήνυμα των αγώνων των μικρών και μεγαλύτερων επιτυχιών, της διεκδίκησης, της λαϊκής ενότητας ενάντια στη συντήρηση",είναι η προτροπή των νέων της ΝΑΣ, που διοργανώνουν αύριο, στις 8 μ.μ., στο Πασαλιμάνι, εκδήλωση - συγκέντρωση για τις εκλογές με ομιλητή τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο Γιώργο Λαγωνίκα.

"Κάνε αυτό που η ζωή σου απαιτεί. Ψήφισε ΝΑΣ. Απαίτησε τα δικαιώματά σου για όσα σε αφορούν", προτρέπουν τους νέους, καλώντας τους στη συγκέντρωση. Κεντρικό μήνυμα να τιμωρηθεί η κυβερνητική πολιτική που καταδικάζει τη νεολαία σε ένα φτηνό, μισομορφωμένο εργατικό δυναμικό, εύκολη λεία στις πολυεθνικές. "Αφησε στην ίδια τάξη" τους συνδυασμούς που στηρίζουν την κυρίαρχη αντίληψη. Καταδίκασε τους συνένοχους αυτής της πολιτικής. Τιμώρησε αυτούς που ψήφισαν το Μάαστριχτ, που ακολουθούν το δρόμο των μεγάλων συμφερόντων και όχι το μονόδρομο των δικών σου συμφερόντων και αναγκών. Καταψήφισε τους νομάρχες - λογιστές των πολυεθνικών, που είναι μακριά από τους αγώνες σου και εναντιώνονται στις αγωνίες σου".

Οι νέοι της ΝΑΣ καλούν κάθε νέο και νέα να δυναμώσει, και με την ψήφο του, το μέτωπο του λαού που θα αντισταθεί σήμερα και θα ανατρέψει αύριο τις αντιλαϊκές επιλογές. Να ψηφίσει για νομάρχες και Νομαρχιακά Συμβούλια που θα είναι μπροστά, θα στηρίζουν τους δικούς μας αγώνες, στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλιά, στην πόλη, στο χωριό. Να στηρίξει αγωνιστές υποψήφιους νομάρχες που τους γνώρισε στους αγώνες και όχι στα "τοκ σόου".

Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ