Παρασκευή 2 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
Μόνη απάντηση η ψήφος στους αγωνιστικούς συνδυασμούς

Σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Αποστόλων μίλησε χτες ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης

"Στις εκλογές στις 11 Οκτώβρη θα κληθούμε να αποφανθούμε αν συμφωνούμε με τη μέχρι τώρα αντιλαϊκή πορεία, με αυτή την κατρακύλα που έχουν δρομολογήσει η πολιτική εξουσία, τα ευρωπαϊκά διευθυντήρια, καθώς και η οικονομική ολιγαρχία της χώρας μας που θέλει να έχει το πάνω χέρι, για να διευκολύνεται στο κερδοσκοπικό της έργο σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων, των βιοπαλαιστών της χώρας μας, σε πόλεις και χωριά".

Αυτά τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣΘ Μιχάλης Σπυριδάκης,στην ομιλία του σε χτεσινή λαϊκή συγκέντρωση του Β Δημοτικού Διαμερίσματος, στην πλατεία Αγ. Αποστόλων.

"Αν συμφωνείτε μ' αυτή την κατρακύλα, υπογράμμισε ο Μιχ. Σπυριδάκης, δεν έχετε παρά να ψηφίσετε τους συνδυασμούς που υιοθετούν τα δόγματα και τους μονόδρομους των αφεντικών της Ευρώπης, που εργάζονται για την εφαρμογή αυτών των πολιτικών και στον τομέα της ΤΑ. Αυτοί είναι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από το κυβερνητικό κόμμα, αλλά και από τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης, που εναρμονίζονται, ενσωματώνονται και στηρίζουν την ίδια πολιτική. "

Προβάλλοντας στους συγκεντρωμένους την εναλλακτική λύση που αντιπροσωπεύει ο αγωνιστικός συνδυασμός της ΝΑΣΘ, ο Μιχάλης Σπυριδάκης τόνισε. "Η μόνη απάντηση σ' αυτές τις εκλογές, απάντηση για να μπει φρένο στην κατρακύλα, για να μην πιάσουμε πάτο, είναι η ψήφος στους αγωνιστικούς συνδυασμούς, με υποψήφιους στη νομαρχία τον Μιχάλη Σπυριδάκη και στον Δήμο Θεσσαλονίκης τον Αγάπιο Σαχίνη".

Καταλήγοντας ο ομιλητής υπογράμμισε. "Με τη δική σας βοήθεια και την ψήφο θ' ανοίξουμε το δρόμο για μια ελπιδοφόρα πορεία, μια αντιστροφή των πραγμάτων, για να δικαιωθούν οι αγώνες και τα αιτήματα των εργαζομένων και όλων των πολιτών. Είναι στο χέρι σας να βοηθήσετε με την ψήφο σας να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, να βρει δικαίωση το δίκιο του λαού".

Χτες, εξάλλου, ο Μιχάλης Σπυριδάκης επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΝΑΣΘ, επισκέφθηκε το νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" και είχε συζητήσεις με το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό. Στις συζητήσεις αυτές ο υποψήφιος νομάρχης ανέλυσε στους εργαζόμενους τη σημερινή δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας, τον κίνδυνο διάλυσης του ΕΣΥ και ξεπουλήματος των υπηρεσιών του στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τόνισε ιδιαίτερα την ευθύνη που έχουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για την υπεράσπιση βασικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων του λαού.

Μιλώντας σε μια ομάδα νοσηλευτριών ο Μιχάλης Σπυριδάκης είπε χαρακτηριστικά: "Τα πράγματα γίνονται πολύ άγρια και εγκυμονούν κινδύνους για αρνητικότερες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Βοηθήστε μας με την ψήφο σας και τη συμμετοχή σας στους αγώνες που πρωτοστατούμε, για να ημερέψουμε τα πράγματα για το καλό του λαού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ