Τρίτη 10 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Ανεπιθύμητοι" οι γονείς στο υπουργείο Παιδείας

Την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχαν οι γονείς και οι μαθητές στο υπουργείο Παιδείας από αστυνομικούς, οι οποίοι από υπερβάλλοντα ζήλο τους αντιμετώπισαν σαν "ανεπιθύμητους", καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Γονέων Πειραιά.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά,Συλλόγων Γονέων από Κερατσίνι,Νίκαια,Κορυδαλλό και Πέραμα,αλλά και μαθητές, παρουσία και του δημάρχου Περάματος Γ. Πατσιλινάκου,πραγματοποίησαν δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο για τα κενά εκπαιδευτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τις συμπτύξεις τμημάτων και τις ελλείψεις σε κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή. Οταν αργότερα μπήκαν στο υπουργείο, με σκοπό να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του, παρεμποδίστηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι τους απαγόρευσαν την είσοδο σε αρμόδιο γραφείο, τους έσπρωχναν, έκλειναν τις πόρτες των γραφείων, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να γίνονται σε διαδρόμους και σε σκάλες, όπως επισημαίνουν οι γονείς, και μάλιστα με διευθυντές γραφείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

"Καταγγέλλουμε την αστυνομοκρατία στο υπουργείο και τους αστυνομικούς που δε μας επέτρεψαν να κυκλοφορούμε σαν ελεύθεροι πολίτες, για να συναντηθούμε με αρμόδια πρόσωπα. Μας εμπόδιζαν στις σκάλες, μας έκλειναν πόρτες, μας έσπρωχναν, ενώ οι περισσότερες συνεννοήσεις έγιναν στα σκαλιά και τους διαδρόμους, γιατί τα γραφεία ήταν κλειστά, για τους "τρομοκράτες" γονιούς", τονίζει η Ομοσπονδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ